ஓம் ஐம் ஹ்ரீம் ஸ்ரீம் ஐம்
க்லௌம் ஐம் நமோ பகவதி வார்த்தாளி வார்த்தாளி
வாராஹி வாராஹி வாராஹமுகி வாராஹமுகி
அந்தே அந்தினி நமஹ
ருந்தே ருந்தினி நமஹ|
ஜம்பே ஜம்பினி நமஹ
மோஹே மோஹினி நமஹ
ஸ்தம்பே ஸ்தம்பினி நமஹ
சர்வ துஷ்டபிரதுஷ்ட்டானாம் சர்வேஷாம்
சர்வ வாக்சித்த சக்ஷூர் முககதி
ஜிஹ்வா ஸ்தம்பனம்
குரு குரு சீக்ரம் வச்யம்,ஐம் க்லௌம்
ட்டஹ ட்டஹ ட்டஹ ட்டஹ ஹூம் அஸ்த்ராய ப்பட்
Om Aim Hreem Shrim Aim
Gloum aim namo Bhagwati Varthali Varthali
Varahi Varahi Varahmuki Varahmuki
Anthe Anthini Namaha
Runde Rundini Namah|
Jambe jambini namah
Mohe Mohini Namah
Sthambe Sthambini Namaha
Sarva Dushtapradushtanam Sarvesham
Sarva Vakshitha Sakshur Mukagati
Gingival stasis
Guru Guru Seekram Vachyam, Aim Glaum
Taha taha taha taha hum astraya pad